Hjem >>  Treksta >>  Damesko >>  terrengløping >>  Treksta Nevado Goretex Terrengløping Damesko,anerkjente merkevarer,ny oppføring

Kategorier

Treksta Nevado Goretex Terrengløping Damesko,anerkjente merkevarer,ny oppføring
NOK800.53  NOK400.27Du får 50% avslag
  • Modell: 136339524
  • 5000 stk. på lager
  • Treksta Nevado Goretex Terrengløping Damesko,anerkjente merkevarer,ny oppføring

Velg ønsket variant:Ant.

Treksta Nevado Goretex Terrengløping Damesko,anerkjente merkevarer,ny oppføring_checkout
Treksta Damesko terrengløping ,Treksta Nevado Goretex Terrengløping Damesko

spesifikasjoner:
ØVRE: GORE TEX Utvidet Comfot Fottøy / Vanntett EXP Syntetisk / Vannavstøtende Air Moment Mesh
såle: Støpt EVA / Soft EVA Insert / N2 Molded Tech Board yttersåle Hypergrip (HGNS med Ice Lock
Teknologi:
Hypergrip:
På Treksta, tror vi ikke på kompromiss. Mens andre sko tvinge deg til å velge mellom grep og holdbarhet, HyperGrips proprietære gummiblanding gir deg det beste av begge. Hypergrip er et globalt ledende merkevare i høy ytelse gummisåler for utendørs, arbeid og fritidsmarkedet. Siden 1988 har Hypergrip vært å produsere de mest avanserte outsoles med det nyeste utstyret og design.
Over 25 år har knall rød oval logo representerte kvalitet og vår lidenskap for innovasjon. Med trekkraft og seighet å erobre alle typer terreng, gjør HyoerGrip at du ikke skoene bestemme hvor langt er langt nok.
GORE TEX®:
GORE TEX® membranen er hjertet av alle GORE TEX® produkter. Den inneholder over 9billion mikroskopiske porer per kvadrattomme. Disse porene er 20,000times mindre enn en vanndråpe, men 700times større enn en vanndamp molekyl, noe som gjør GORE TEX® membranen helt vanntett fra utsiden, samtidig som svette å flykte fra innsiden. Et oljeavstøtende, eller olje hate, substans er integrert i membranen, hindre inntrengning av kroppsoljer og insektmiddel som ellers kan påvirke membranen.
GORE TEX® stoffer er laget av lamine vår GORE TEX® membran for høye tekstiler ytelse, og deretter forsegle dem med en innovativ løsning for garantert vanntett beskyttelse.
Maksimal klimakomfort
GORE TEX® Footwar med XCR Product Technology er ideell for varmere moderate og betingelser. Flott for økt aktivitetsnivå (høy effekt idrett) og skiftende forhold, inkludert når du reiser.
Vanntett
Den mikrostrukturen i GORE TEX® membran er det som gjør GORE TEX® stoffer helt vanntett. Hver mikroskopiske pore er om 20,000times mindre enn en dråpe vann, noe som betyr at ingen ekstern fuktighet fra regn til snø til at dammen du bare gikk i kan trenge gjennom membranen.

Treksta Nevado Goretex har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Treksta Nevado Goretex som du har kjøpt hos Treksta Norge Oslo, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett løping & triathlon butikk oppdage en rekke produkter av merket Treksta og fullføre din bestilling av løping & triathlon produkter alltid til den beste prisen.

Beskrivelse


Treksta - Damesko - Terrengløping

You may also like...